Kort over kloak på min grund

Oplysninger til dig som borger – MinKloak

MinKloak

Tjek om du skal ændre kloakken på din grund. Du har fået brev om at ændre din kloak, men måske har du dokumentation, som siger du ikke behøver?

Tjek din grund inden du graver – Videncentret Bolius

20. mar. 2017 — Overgravede ledninger kan være både besværlige og farlige. … inden du stikker spaden i jorden, og tjek blandt andet kloaktegninger.

Sådan finder du tegninger over din kloak – Boligjournalen

Sådan finder du tegninger over din kloak | Boligjournalen

5. mar. 2019 — Tag kontakt til din kommune · Kommunen registrerer kloakrør på private grunde · Forbered dig på eventuelle skader inden, at du graver.

Du bør sørge for at forberede dig godt inden, at du begynder at grave, og det omfatter først og fremmest, at du tjekker dine kloaktegninger.

Spildevand og kloakering – Borger.dk

Spildevand og kloakering. I Danmark renses spildevandet i rensningsanlæg, så spildevandet kan blive udledt i enten vandløb, søer, havet eller sive ned i jorden.

Hvordan ser jeg hvor kloakrør og el løber på min grund?

Hvordan ser jeg hvor kloakrør og el løber på min… | Lav-det-selv.dk

25. jul. 2018 — Det skal nok være kloakrørene som er angivet på din tegning. De runde ringe viser brøndene, dem burde du nemt kunne finde. Fjernvarme og el kan …

Jeg skal have fundet ud af hvor rør til kloak, fjernvarme og el er gravet ned henne på min grund. Hvordan finder jeg ud af det Jeg har vedhæftet en…

Matrikel-Info

En vejledning med uddybende forklaring til indholdet i “Matrikel-Info” er tilgængelig i et separat hjælpevindue. Hvis du vil se et tilhørende matrikelkort, kan …

Find information om en matrikel ved at søge på enten adresse eller ejerlavsnavn og matrikel.

Se på kort – Geodatastyrelsen

Se på kort

… de nyeste kort og fotos over Danmark og nogle af de ældste i vores arkiver. … (Matrikulære Arkivalier Online) · Historiske kort på nettet · Min grund.

På Geodatastyrelsens online tjenester kan du se både de nyeste kort og fotos over Danmark og nogle af de ældste i vores arkiver.

Find ledningsoplysninger – VandCenter Syd

Find ledningsoplysninger

Til VVS’eren: Kort over stik og stophaner på drikkevandsnettet … Til kloakmesteren: Kort over regn- og spildevandsledninger.

Her får du adgang til VandCenter Syds registrerede oplysninger om vandstik, stophaner, regn- og spildevandsledning

Kort over kloakrør – Vejle Spildevand

Kort over kloakrør

Vores kloakrør · Sådan bruger du kortet · Kloakrør på din grund · Sådan bruger du kortet · Kontakt · Kundeservice · Dit spildevand · Generelt.

Byggesager og plantegninger fra hele Danmark – DinGeo

Byggesager og plantegninger fra hele Danmark

Indtast adresse og se alle boligens byggesager, tilladelser og tegninger. Få indblik i historien om din egen eller andre boliger.

Keywords: kort over kloak på min grund